English
Contact
Adauga la Favorite
Comunitate
Informatii turistice
Despre Romania
Acasa

Romguide.ro in presa scrisa si online !

Iata, ca la nici 2 luni de la lansare, www.romguide.ro isi face simtita prezenta in piata online si ca atare este remarcat si in presa scrisa.

Romguide a incheiat un parteneriat exclusiv cu BCR Tenis Partener.

Calatoreste in toata tara cu BCR Tenis Partener® si RomGuide!

Membrii circuitului BCR Tenis Partener® beneficiaza de oferte speciale la cazarea in hoteluri din toate orasele organizatoare de turnee.

Romania este prima in istorie care a castigat trei premii Pomme d’Or

Romania este prima tara in istorie care a castigat trei premii Pomme d’Or pentru turism in acelasi an. A castiga Pomme d’Or sau premiul Marul de Aur, poate fi considerat in domeniul turismului echivalentul castigarii premiului Oscar pentru cel mai bun film.

Elena Udrea a semnat un contract de finantare prin programul operational regional la Tulcea

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a semnat astazi, 27 mai a.c., la Tulcea, un contract de finantare prin Programul Operational Regional, care vizeaza valorificarea turistica a manastirilor tulcene prin imbunatatirea infrastructurii de acces si de mediu.

Strategia Europeana in Regiunea Dunarii - oportunitati pentru economiile regiunilor implicate

Actorii interesati de oportunitatile deschise de Strategia UE pentru Regiunea Dunarii au participat la Conferinta nationala cu tema 'Strategia Europeana in Regiunea Dunarii – oportunitati pentru economiile regiunilor implicate', organizatã de Ministerul Dezvoltãrii Regionale si Turismului, in colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, Ministerului Mediului si Padurilor si cu Senatul Romaniei.

MDRT sprijina dezvoltarea statiunilor turistice

Ministrul Elena Udrea a avut astazi o intrevedere cu reprezentantii Asociatiei Nationale a Statiunilor Turistice din Romania, cu scopul identificarii proiectelor care pot fi derulate de administratiile publice locale ale statiunilor turistice in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

^ Top